Kassen
Chiquita er et bevis på, at et produkts emballage kan være lige så berømt og værdsat som selve produktet.

Vi taler om den populære Chiquita-banankasse. Ja, netop den, du ser i supermarkeder og på frugtmarkeder over hele verden, fuld at flotte bananer, men ikke nok med det.

Chiquita var i 1961 den første virksomhed i denne sektor til at indføre brugen af kasser til at transportere bananer i. Indtil da blev bananerne nemlig fragtet i klaser ophængt på kroge i fartøjernes lastrum og nåede ofte deres destinationssted i en ussel tilstand.

Chiquita-kassens styrke er velkendt og værdsat på mange områder, også uden for frugtverdenen, og den har lige så mange liv, som den, der genbruger den, har ideer til at finde på personlige og fantasifulde anvendelser, som fx beholdere til gamle bøger, sovested for vores firbenede venner, stærk og beskyttende flyttekasse til de mest skrøbelige ting og meget andet. Omkringrejsende sælgere vil ikke bytte den for alt guld i verden, når de transporterer de mest forskellige varer fra marked til marked!

En universalkasse med tusindvis af muligheder, hvis udvendige udseende for nylig er blevet fornyet, mens den har bevaret sin uforgængelighed.

Her følger en række "alternative" anvendelser af den legendariske Chiquita-kasse!

Handl og transporter alt i Chiquita-kassen!
Der er plads til hvad som helst!
Chiquita-kassen bliver til en sovekurv
til vores firbenede venner!
En flytning er en helt anden sag med Chiquita-kasser!
De kreative ideer til genbrug af Chiquita
-kassen er virkelig uendelige!

Nogen har endda bygget et hus af dem!